Αρχική Σελίδα

Changzhou Yutai Mould Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

        Η Co. φορμών Yutai Changzhou, ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής του σχεδίου ενσωμάτωσης μηχανημάτων και εξοπλισμού φορμών, της κατασκευής και των πωλήσεων, που ειδικεύεται στην παραγωγή των διάφορων τύπων οι φόρμες μηχανημάτων και εξοπλισμού.

        Με μια πεπειραμένη ομάδα σχεδιαστών, παρέχουμε τις μιας στάσης υπηρεσίες όπως το σχέδιο φορμών (SOLIDWORKS, UG, PRO/E, CAD), η ρίψη φορμών, η πρότυπη επεξεργασία, η επεξεργασία επιφάνειας, και τα δείγματα φορμών.

         Οι rotomolding φόρμες μηχανημάτων και εξοπλισμού που παράγουμε περιλαμβάνουν: τα τύμπανα, τετραγωνικά παράθυρα, πύργοι νερού, αλιευτικά σκάφη, επιτίθενται τις βάρκες, τις βάρκες τουριστών, τις εγκαταστάσεις μεταφορών και άλλους τύπους τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός, και πωλούν όλα τα είδη τα πλαστικά προϊόντα, και εξάγονται στο εξωτερικό και ούτω καθεξής σε όλο τον κόσμο.

 

Κίνα Changzhou Yutai Mould Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων φορμών, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

 

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο. Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Changzhou Yutai Mould Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Φόρμα Yutai

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%