Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεριστροφική φορμάροντας φόρμα

2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική

2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική

2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική
2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική 2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική 2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική

Μεγάλες Εικόνας :  2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Περιοχή Wujin, πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Yutai
Αριθμό μοντέλου: Τριακόσια λίτρα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: One Vice
Τιμή: Please Contact
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες σε 2 μήνες
Όροι πληρωμής: L/C

2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική

περιγραφή
Πρώτη ύλη: Χάλυβας Σκληρότητα: Υψηλός
Πάχος: 2,5 έως 3 χιλ. Μέθοδος παραγωγής: Σφυρηλατημένο κομμάτι
Χρήση: Πλαστική forklift παραγωγή κάδων Χρώμα: Εξατομικεύσιμος
Υψηλό φως:

περιστροφική σχηματοποίηση συνήθειας 2.5mm 300L

,

περιστροφική σχηματοποίηση συνήθειας 2.5mm 3mm

,

περιστροφική σχηματοποίηση 2.5mm

Τριακόσια λίτρα forklift της φόρμας κάδων για την παραγωγή των πλαστικών προϊόντων.

 

Μια άλλη εκτίμηση είναι στις γωνίες σχεδίων. Αυτοί πρέπει για να αφαιρέσουν το κομμάτι από τη φόρμα. Στους εξωτερικούς τοίχους, μια γωνία σχεδίων 1° μπορεί να λειτουργήσει (μην υποθέτοντας καμία τραχιά επιφάνεια ή τρύπα). Στους εσωτερικούς τοίχους, όπως το εσωτερικό μιας φλούδας βαρκών, μια γωνία σχεδίων 5° μπορεί να απαιτηθεί. Αυτό οφείλεται στη διακένωση και την πιθανή στρέβλωση μερών.

 

Μια άλλη εκτίμηση είναι δομικών πλευρών υποστήριξης. Ενώ τα στερεά πλευρά μπορούν να είναι επιθυμητά και επιτεύξιμα στις φορμάροντας εγχύσεων και άλλες διαδικασίες, ένα κοίλο πλευρό είναι η καλύτερη λύση στην περιστροφική σχηματοποίηση. Ένα στερεό πλευρό μπορεί να επιτευχθεί byinserting ένα τελειωμένο κομμάτι στη φόρμα, αλλά αυτό προσθέτει το κόστος.

 

Η περιστροφική σχηματοποίηση υπερέχει στην παραγωγή των κοίλων μερών. Εντούτοις, η προσοχή πρέπει να ληφθεί όταν γίνεται αυτό. Όταν το βάθος της κοιλότητας είναι μεγαλύτερο από το πλάτος μπορούν να υπάρξουν προβλήματα με ακόμη και να θερμάνουν και να δροσίσουν. Επιπλέον, αρκετός χώρος πρέπει να αφεθεί μεταξύ των παράλληλων τοίχων για να επιτρέψει τη μέταλλο-ροή που κινείται κατάλληλα σε όλη τη φόρμα. Διαφορετικά webbing μπορεί να εμφανιστεί. Ένα επιθυμητό παράλληλο σενάριο τοίχων θα είχε ένα χάσμα τουλάχιστον τρεις φορές το ονομαστικό πάχος τοίχων, με πέντε χρόνους το ονομαστικό πάχος τοίχων που είναι βέλτιστο. Οι αιχμηρές γωνίες για τους παράλληλους τοίχους πρέπει επίσης να εξεταστούν. Με τις γωνίες λιγότερο από 45° που γεφυρώνει, webbing, και τα κενά μπορούν να εμφανιστούν.

 

 

Πρώτη ύλη Χάλυβας
Σκληρότητα Υψηλός
Πάχος 2,5 3mm
Προδιαγραφές προϊόντων Κύπρος-300L
Μέθοδος παραγωγής Σφυρηλατημένο κομμάτι
Χρήση Πλαστική forklift παραγωγή κάδων
Χρώμα Εξατομικεύσιμος
Εμπορικό σήμα Yutai

 

 

Ο πλαστικός forklift κάδος είναι ελαφρύς σε βάρος, κατάλληλος να χειριστεί, μεγάλος στην ικανότητα, και κατάλληλος να καθαρίσει.

 

Η rotomolding φόρμα δεν έχει κανέναν καυτούς δρομέα, αυλάκι ψύξης, κ.λπ., και η δομή είναι σχετικά απλή η διαδικασία σχηματοποίησης προϊόντων είναι pressureless σχηματοποίηση, έτσι το πάχος τοίχων φορμών είναι σχετικά λεπτό και η δομή είναι απλή.

 

Τα προϊόντα Rotomolding δεν έχουν την καλή one-time ακεραιότητα σχηματοποίησης, το σχετικά υψηλό υλικό ποσοστό χρησιμοποίησης, καμία συγκόλληση, και καμία διαρροή.

 

Το χρονικό και παραγωγής παραγωγής φορμών κόστος είναι σχετικά μικρό, και η συντήρηση και η επισκευή είναι σχετικά εύκολες. Οι φόρμες των διαφορετικών μεγεθών και των διαφορετικών χωρητικοτήτων μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

 


Τα πλαστικά προϊόντα έχουν την ισχυρή αντίσταση αντίκτυπου, την υψηλή εκτατή δύναμη, την καλή αντίσταση οξείδωσης και την αντίσταση γήρανσης. Έναντι των παραδοσιακών αντιδιαβρωτικών δεξαμενών αποθήκευσης, είναι ανέξοδο και οικονομικώς αποδοτικό το πλαστικό έχει τα χαρακτηριστικά της εσωτερικής και εξωτερικής διάβρωσης και μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ισχυρό διαβρωτικό περιβάλλον και έχει την άριστη χημική αντίσταση, μπορεί να αντισταθεί τις περισσότερες λύσεις ουσιών, εκτός από μερικές που μπορούν να το κάνουν την πρημένος λύση.

 

2,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική 02,5 3mm 300L υψηλή σκληρότητα σχηματοποίησης συνήθειας περιστροφική 1

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Η Co. φορμών Yutai Changzhou, ΕΠΕ είναι ένα σύνολο σχεδίου, κατασκευής, πωλήσεων ως ένα από τα μηχανήματα φορμών και κατασκευαστών εξοπλισμού, που ειδικεύονται στην παραγωγή όλων των ειδών κυλίσματος και πλαστικών φορμών μηχανημάτων και εξοπλισμού. Με μια πεπειραμένη ομάδα των σχεδιαστών, που παρέχει τις μιας στάσης υπηρεσίες στο σχέδιο φορμών (SOLIDWORKS, UG, PRO/E, CAD), τη ρίψη φορμών, την πρότυπη επεξεργασία, την επεξεργασία επιφάνειας, τα δείγματα φορμών, κ.λπ. Παράγουμε το κύλισμα και οι πλαστικές φόρμες μηχανημάτων και εξοπλισμού περιλαμβάνουν: βαρέλια, τετραγωνικά κιβώτια, πύργος νερού, αλιευτικά σκάφη, βάρκες δαπανών, βάρκες τουριστών, εγκαταστάσεις μεταφορών και άλλοι συγκεκριμένο κύλισμα και πλαστικός μηχανήματα και εξοπλισμός, πωλήσεις όλων των ειδών κυλίσματος και πλαστικά πλαστικά προϊόντα, και εξαγόμενος στο εξωτερικό σε όλο τον κόσμο.

 

FAQ

Q1: Γιατί μας επιλέξτε;

Α: Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής της φόρμας.

Q2: Παρέχετε τα δείγματα;

Α: Όχι, αλλά μπορούμε να παρέχουμε τα σχέδια κατόπιν αιτήσεως.

Q3: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;

Α: Γενικά 15 ημέρες σε δύο μήνες, ελαφρώς διαφορετικούς σύμφωνα με την ποσότητα και το μέγεθος.

Q4: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;

Α: Πληρωμή κάτω από USD1,000, 100% T/T εκ των προτέρων.

Β: Πληρωμή περισσότερο από USD1,000, 30% T/T εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από την αποστολή.

Q5: Ποια είναι η συσκευασία σας;

Α: συνήθως από τα ξύλινα κιβώτια, και μπορεί να συσκευαστεί όπως σας απαιτήστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Yutai Mould Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: 15862625903

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα